Dec 142011
 

Dana 10.12. s početkom u 11.30 sati pa do 14.30 sati održana je godišnja, izborna skupština udruge Normala. Skupština je protekla u ugodnoj i radnoj atmosferi.

Dnevni red:

1)      Određivanje broja sudionika i potvrđivanje valjanosti skupštine.
2)      Izvješće o aktivnostima Udruge u protekle dvije godine, podnosi predsjednik Udruge
3)      Financijsko izvješće za prethodne dvije godine, podnosi predsjednica Upravnog odbora Udruge
4)      Prijedlog kandidata za predsjednika Udruge
5)      Prijedlog kandidata za članove upravnog odbora Udruge
6)      Potvrđivanje komisije za provođenje izbora
7)      Izbor predsjednika Udruge i članova upravnog odbora Udruge
8)      Proglašavanje rezultata izbora
9)      Priprema stručnog skupa u Osijeku i imenovanje Organizacijskog odbora i Programskog odbora za stručni skup u Osijeku.

1)      Komisija za verifikaciju u sastavu Niko Grgić i Sanja Grabusin utvrdila je da skupštini prisustvuje 26 članova udruge, što je više od 25% ukupnih članova (trenutno ih je 96), pa su odluke skupštine pravovaljane.
2)      Izvješće o aktivnostima Udruge u protekle dvije godine podnio je predsjednik Šime Šuljić. Članovi udruge prihvatili su Izvješće. Ostali smo iznenađeni koliko je  toga napravljeno u tom razdoblju.
3)      Financijsko izvješće za prethodne dvije godine podnijela je  predsjednica Upravnog odbora Ela Rac Marinić Kragić. Članovi udruge prihvatili su Financijsko izvješće.
4)      Za Predsjednika Udruge predložen je Šime Šuljić kao jedini kandidat.
5)      Za članove Upravnog odbora predloženi su: Niko Grgić, Ela Rac, Josip Kličinović, Milan Kabić, Sonja Banić, Zlata Ćurković i Sanja Grabusin
6)      U izbornu komisiju odabrani su: Snježana Starčević, Petar Piljić, Vesna Kraljević i Melita Šulc.
7)      Nakon stanke u tijekom koje je komisija pripremila izborne listiće održani su izbori kojima su pristupili svi prisutni članovi Udruge.
8)      Nakon prebrojavanja glasova komisija je ustvrdila da su svi listići valjani i dala sljedeće izvješće:

Rezultati izbora za prijedsjednika udruge Normala:
Šime Šuljić izabran je za predsjednika udruge Normala u četverogodišnjem mandatu.

Rezultati izbora za članove Upravnog odbora Udruge Normala
U upravni odbor Udruge izabrani su :
Ela Rac Marinić Kragić, Niko Grgić, Sonja Banić, Josip Kličinović i Milan Kabić.

Nakon proglašenja rezultata izbora izabrani članovi su se zhvalili na ukazanom povjerenju. Predsjednik Udruge je u kratkom izlaganju o pogledu u budućnost najavio organizaciju radionica GeoGebre i Latexa za nastavnike, prevođenje materijala o diferencijalnom računu (za što je pozvao na pomoć i suradnju) i stvaranje materijala pogodnih za korištenje na tabletima i iPhone-u.

9)      U Organizacijski odbor stručnog skupa u Osijeku imenovani su:
Niko Grgić – predsjednik, Kristina Vučić, Sanja Grabusin, Šime Šuljić, Ela Rac Marinić Kragić, Branimir Dakić, Željko Vrabec, Petar Piljić, Gordana Beissman i Sonja Banić.

Formiran je i Programski odbor u sastavu: Šime Šuljić, Branimir Dakić, Dubravka Glasnović Gracin, Josip Kličinović, Ela Rac Marinić Kragić. Također je predloženo da u Programski odbor uđe netko sa Osiječkog fakulteta (Kristijan Sabo?) i netko iz AZOO.

Kratko su se i sastali članovi novog Upravnog odbora u sastavu Ela Rac Marinić Kragić, Niko Grgić, Sonja Banić i Josip Kličinović. Većinom glasova za predsjednicu upravnog odbora izabrana je Ela Rac Marinić Kragić.

Fotografije na ovoj stranici omogućio je Branimir Dakić. Više fotografija  https://picasaweb.google.com/snjesta/Normala10122011 – omogućila Snježana Starčević

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>