Apr 112012
 

GeoGebra u nastavi matematike – tečaj za učitelje i nastavnike matematike

Drage kolegice i dragi kolege!

Održavanje radionica GeoGebre se nastavlja. Radionica se organizira uz suglasnost Agencije za odgoj i obrazovanje Republike Hrvatske  5. i 6. svibnja 2012. Održat ćemo radionice Geogebre na IX. gimnaziji u Zagrebu,  Dobojska 12, s početkom u 9.00 sati i završetkom u 14.00 sati. Istovremeno će biti održane dvije vrste  radionice – jedna za početnike i jedna za napredne korisnike tj. one koji su već savladali početne korake i osnovno korištenje programa.

Obrazac s podacima o skupu na stranici agencije možete potražiti na ovdje, odnosno na stranicama AZOO->stručno usavršavanje->Opći skupovi u suorganizaciji AZOO-a->katalog stručnih skupova->državni skupovi.

Polaznici će dobiti potvrde o stručnom usavršavanju od AZOO. Kako biste dobili potvrde o stručnom usavršavanju nužno je da se prijavite na  www.ettaedu.eu. Prijave na www.ettaedu.eu već su moguće i biti će otvorene do 30. travnja. Ovdje možete pročitati teme. Prilažemo i dopis MZOŠ o korištenju programa GeoGebra.

Molimo sve zainteresirane da pošalju i mejl sa prijavom za radionicu (dovoljno je napisati ime i prezime, jesu li nastavnici u osnovnoj ili srednjoj školi,  te žele li polaziti početničku radionicu ili radionicu za napredne korisnike) na našu mail adresu   udruga@normala.hr.

Kotizacija za radionicu iznosi 160 kn. Uplaćuje se na žiro račun udruge Normala kod Zagrebačke banke – 2360000-1101992612.  Naša je  adresa:  Normala, Pantovčak 164, Zagreb, a OIB: 11775575149. Molimo Vas da ispunite pažljivo podatke PLATITELJA, a pod “svrha /opis plaćanja” upišite: kotizacija za radionicu, te ime nastavnika za kojeg se plaća kotizacija. Model i poziv na broj možete ostaviti prazno, a ukoliko kod internet bankarstva  bude trebali to upisati, možete pod model staviti 00 ili 99, a pod poziv na broj plaćanja datum uplate.

Svaka je radionica predviđene za 15-20 nastavnika. Primanje prijava preko www.ettaedu.eu su do 30.04.2012. Ukoliko bude slobodnih mjesta moći ćete se prijavite kasnije na mail adresu udruge, dok se ne popuni predviđeni broj polaznika radionica, a najkasnije do 04.05.2012, no u tom slučaju možete dobiti samo potvrdu od Udruge. Na radionicu ponesite sa sobom potvrdu o uplati kotizacije/presliku bankovnog izvatka.

Prijave i upite šaljite na adresu udruga@normala.hr.

Radujemo se druženju i učenju s vama.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>